
Ioan Turc: Lucrările de reabilitare și extindere a Liceului Tehnologic de Servicii vor fi finalizate într-o lună de zile
Bistrița are nevoie de personal calificat în meserii precum: bucătar, cofetar-patiser, ospătar, frizer etc., iar derularea unui învățământ profesional de calitate necesită o bază materială modernă. O spune primarul Ioan Turc, după care face și următoarea analiză a stadiului lucrărilor la această unitate de învățământ:
Pe partea de extindere, corpul nou edificat în continuarea clădirii existente crește suprafața desfășurată a unității de învățământ de la 1278 de metri pătrați la 2065 de metri pătrați. Construcția beneficiază de aceleași dotări, fiind amenajate și accesorizate săli cu mese, stații de gătit, electrocasnice etc., pentru ca elevii să-și desfășoare orele de practică în cele mai bune condiții”.
CELE MAI CITITE ȘTIRI
ULTIMELE COMENTARII
Toni
26.05.2023„Am spus-o într-un rând că ceea ce ne inspiră durerea cea mai mare si o adevărată teamă de viitorul acestei țări nu sunt pe atâta oamenii generației actuale pe cât tinerii noștri, care vor stăpâni în viitor soarta nației lor. Lucrarea continuă a instituțiilor...
la articolul Guvernul nu mărește salariile profesorilor, dar le dă primă de 2.500 de lei
Liviu
24.05.2023Omul sfinteste locul! Nicolae Moldovan se află la cel de-al 6 lea mandat de primar al orasului Beclean, timp în care a demonstrat o excelenta performanță administrativă. Astfel, prin atragerea de fonduri europene a reusit să facă din lacurile sărate de la Figa o adevărat...
la articolul Peste o lună, Nicolae Moldovan va anunța decizia pentru alegerile din 2024 (VIDEO)
Paul
23.05.2023Cu indulgenta, putem lasa pe lista si Aniela+Bricks, dar sunt specializate pe alte produse nu neaparat cafea :)
la articolul Cum e la cea mai nouă cafenea deschisă în Bistrița
Paul
23.05.2023Pacat de concept...cafeaua este mult sub asteptari ca si gust, putin peste nivelul unei cafele din benzinarie. Cat despre produsele de patiserie, majoritatea sunt fie semipreparate/congelate, de duzina si cu o tona de zahar. Locatia frumusica, dar cam atat... In final, ramanem...
la articolul Cum e la cea mai nouă cafenea deschisă în Bistrița
COMENTARII