
Date libere pentru nunți în acest an, la Restaurantele Giulia din Bistrița
Dacă doriți să vă organizați nunta într-o cadru deosebit, la cele mai căutate și apreciate săli de evenimente din Bistrița, o poți face anul acesta. Restaurantele Giulia din Bistrița mai au câteva date libere, în această toamnă.
De asemenea, viitorii miri sunt informați că s-au eliberat și în octombrie 2023 câteva zile în care se pot organiza nunți. Printre datele libere se află 1 octombrie, 8 octombrie, 14 octombrie și 21 octombrie 2023.
Cei interesați pentru a rezerva unul dintre restaurante pentru o nuntă, pentru alte date disponibile la Restaurantele Giulia, Villa Franca sau Pico Verde sau pentru a afla alte informații, sunt rugați să sune la numărul de telefon 0746 032 770.
CELE MAI CITITE ȘTIRI
ULTIMELE COMENTARII
Ioan pop
08.05.2025Batjocura și nesimțire. Pe data de 07.05.2025 la ora 20:30 autocarul a fost oprit în Austria și supus unui control, iar apoi a fost trimis la statia ITP , unde clar că i-au fost reținute numerele de înmatriculare. Am fost închiși în autocar până la dimineața . Șofer...
la articolul Experiența unei bistrițence cu o firmă de transport: "Eram disperați! Patronul ne-a închis telefonul în nas!" (FOTO)
Honorius Indrecan
08.05.2025"Eu, alături de echipa mea, rămân dedicat unui singur scop: să dezvoltăm în continuare județul, gândindu-ne la Bistrița-Năsăud ca la o singură comunitate", a transmis Radu Moldovan. Ce zici, baroane??? Voi aveti un singur scop: sa va faceti voua bine, nu si celorlalt...
la articolul Radu Moldovan: "Mergeți la vot. Cu gândul limpede. Cu inima împăcată. Județul nostru are nevoie de stabilitate"
Plătitor de taxe
07.05.2025Ați restructurat personalul Primăriei? Suntem în mai.
la articolul Cel mai în vârstă angajat al Primăriei Bistrița are 75 de ani. Primarul Gabriel Lazany anunță restructurări
Plătitor de taxe
07.05.2025Deci, ce-ati făcut cu angajații in plus? A trecut februarie.
la articolul Cel mai în vârstă angajat al Primăriei Bistrița are 75 de ani. Primarul Gabriel Lazany anunță restructurări
COMENTARII