Am mâncat coaste la Massei, terasa bistrițeană din zona industrială

După atâția ani petrecuți în același oraș, e greu să-ți mai ofere ceva nou terasele cunoscute din centru și cauți alternative de luat masa. Așa se face că, în ultima perioadă, am testat câteva "localuri" periferice, cu terase old-school, unde se vând sute de mici zilnic. Nu știu dacă e din cauza recesiunii, dar te întâlnești acolo cu mulți oameni care credeai că mănâncă doar la fițe. Dar nu despre asta vreau să scriu azi, povestea micilor de peste linie o las pe altă dată.

Azi avem, în meniul testat ieri, costițe care te duc cu gândul la episodul cu Francis Underwood în House of Cards. Am fost în curte la Comat, pe terasa despre care aveam să aflu că se numește Massei - Barbecue Restaurant, unde am servit costițe de porc cu cartofi prăjiți și sosuri. Locul nu e de fițe, din contră, e în curtea unei fabrici, dar are umbră, scaune și bănci, deci poți mânca liniștit acolo, dacă nu vrei să iei la pachet.

Partea faină, care se simte și la gust, e că produsele sunt "home-made" și aici mă refer și la carne, pentru că cei de la Massei au inclusiv afumătoare și apoi lasă la marinat carnea atât cât trebuie. E posibil să mergi uneori și să nu găsești orice, motiv pentru care e bine să suni cu o zi înainte și să faci "rezervare de produse", că nu știu cum altfel să-i zic. Noi eram 5, am comandat telefonic, cu o zi înainte, trei meniuri de coaste, dar, din fericire, au avut mai multe.

Mâncarea a fost foarte bună, costițele bine făcute, cu gust excelent, cartofii doar buni, în comparație cu carnea. Am primit, din partea casei, două sosuri și un condiment ultra picant, tot făcut de ei. Un 9 din 10, cu specificația că nu cred că am mâncat costițe mai bune undeva în Bistrița. Am comandat meniu (cu cartofi și suc) porții mici, dar sunt foarte mari, chiar și așa mici, te saturi fără probleme, oricât de înfometat ai fi. Am plătit 180 de lei pentru 5 meniuri (4 coaste cu cartofi și unul crispy de pui), plus două beri și un suc în plus, deci prețurile nu sunt mari.

Data viitoare, voi încerca burger, că sunt curios dacă-s mai buni decât cei de lângă Trezorerie.



COMENTARII


CELE MAI CITITE ȘTIRI


ULTIMELE COMENTARII

Balan Marius- ecologist

26.04.2024

Baaaa ! mie cand imi eliberati AUTORIZATIA platita in 2007 pentru casa mea construita legal pe terenul meu nu al statului. Am castigat si doua procese intre timp si nu uitati ca am cerut eliberarea AUTORIZATIEI in cadru festiv in sedinta extraordinara de Cons. Local .V-ati batut...

PSD Bistriţa cere demisia consilierului primarului Ioan Turc: "Să îi fie ruşine!"

Balan Marius- ecologist

26.04.2024

Pai dupa ce au facut o mare magarie prin proiectul Linia imaginara VERDE bulversand tot orasul, au mai facut o tampenie creind o insula de caldura (ICU) prin dalarea compacta a perimetrului respectiv si acuma( SIC) se consulta cu bistritenii. Eu rog toata administratia sa se con...

Primăria Bistriţa consultă cetăţenii pentru amenajarea piaţetei Bistricioarei - Petru Rareş

Sergiu

25.04.2024

Pasajul pietonal subteran din zona Pieței Decebal face parte din proiectul Reconfigurarea axei de transport str. Garii – Decebal – Andrei Muresanu – Nasaudului, aflat în faza de executie cu fonduri europene. Primarul Ioan Turc afirma recent că pasajul pietonal subteran c...

VIDEO: Avansează lucrările la noul pasaj pietonal subteran din Decebal

CE LOZ AI ?!

25.04.2024

@Dar chiar conteaza? A murit un om. Punct! Dumnezeu sa o odihnesca in pace!

Cauza morții tinerei din Telciu. Mesajul transmis de tatăl Amaliei

Acest site folosește cookies

Alegeți care tipuri de cookies să fie utilizate; site-ul folosește cookies pentru a examina traficul și activitățile utilizatorilor de pe acest web-site, pentru marketing și pentru a oferi funcționalitate de tip social media. Citește mai multe despre cookie-uri

Necesare
Funcționalitate
Analiză
Marketing